Walking!

Trevlig kväll igår med en del av klassen, skönt att ta det lugnt en kväll, bara spela spel och umgås, o sen lite dricka på det :) Blev en jämn kamp när vi körde "Geni", dock drog Anneli o Johanna de längsta stråt o lyckades vinna, grattis till er! En väldig prestige i spelet iaf, alla ville vinna och hjärncellerna arbeta för fullt ett tag! Jag och Wolmar ska nog inte va så kaxiga med sportfrågorna som vi var, vi missa en hel del på dem, haha! Får bli hem o träna. Lite Wii o annat skojsigt innan de flesta började dra sig hemåt, Andreas och jag avsluta kvällen själva, gött o få prata lite skit me en polare :)

Blev en långpromenad idag på morgonen med Wolmar, skönt o komma upp tidigt o gå ut o få lite luft! Blev en hel del prat om militären/lumpen under tiden, tankar kring hur det är att göra lumpen (fick sj aldrig chansen pga vissa orsaker) så Wolmar fick berätta lite om va han gjorde, vad som hände runt i kring o annat. Jag hade gärna velat gjort lumpen, och man vet aldrig, kanske fortsatt på det spåret i efterhand. Men så blev det ju inte, får fortsätta drömma om det som sagt!

Att man kan ha sådana otroliga drömmar ibland, har vart helt sjukt den senaste tiden, drömmer nästan konstant om en sak, bara att situationen ändras, beroende på vad som hänt under dagen och vad man pratat om...upplever saker som jag tänkt på eller som jag sett på tv. Rolig underhållning när man ligger och sover iaf, haha!


Många tankar i skallen som sagt just nu, får hoppas det börjar klarna lite till nästa vecka!!

Helgen får vi se vad den erbjuder, man kan alltid hoppas på det bästa :) Får vi se om det blir att fira Spjuth, pojken fyller år idag, GRATTIS :D Blir iaf att kolla på Djurgården - Modo på lördag, slutsålt på hovet, största o bästa klacken järnkaminerna kommer hålla trycket uppe, o blir en toppenmatch!


Men nu ska ja fortsätta läsa.....// Ciao





Kommentarer
Postat av: ulli

snyggt kort.. undra va de e för en stjärna som tagit det ? ;)

2010-02-05 @ 08:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0