Awesome!


Nu ska jag beskriva vad jag och Didrik hittade på från torsdag natt fram till söndag morgon :) Iaf så var Didrik ute på torsdagen i Skövde med ett gäng, sen när dem var klara så åkte ja med han till Tidaholm o efterfesta! Orkade inte gå ut innan, utan sparade mig till kl. 3 på natten, haha. Vi kom hem till Tidaholm, jag, didrik och christian o vi gjorde käk, köttfärssås o spagetti....nattens bedrift var ändå att christian kasta alla ingredienser från kylen till Didrik vid spisen, det gick bra fram till ketchupflaskan, den åkte i golvet, botten gick sönder, o sen var det ketchup överallt i hela köket, hahaha! golv, väggar, matta o sen jag...dem 2 jävlarna som kasta klara sig undan självklart! Jaja, vi gjorde käk iaf, kolla OS o drack några öl, sen sa vi godnatt!

Fredagen blev lugn på dan, jag åkte hem till mina föräldrar och tillbringa dagen där...men åkte tillbaks till Tidaholm senare på kvällen efter Didriks match, vi skulle först kika hockey o dricka öl, sen bege oss iväg o basta! Det var inte många själar som va sugna på fest på fredagen verka det som, för det var vi och 1 till som basta senare på natten! Mötte iofs en trevlig prick när ja va iväg o hämta mer öl, men hon skulle hem o sova efter att ha vart på efterfest nånstans i tidaholm, så följde henne en bit på vägen hem bara! Natten i bastun fortsatte iaf, tills vi begav oss hemåt igen runt 5-6 tiden på morgonen! Vi bestämde att vi skulle sova några timmar, så vi var pigga inför den stora finalen, festen på lördan :)

Lördagen var vi uppe tidigt, lite frukost och några avsnitt av How I met your mother :) Sedan ut o skotta bort all snö som fanns vid ingången och vid bilarna, sjukt jobbigt när man e trött som tusan! Bolaget nästa iaf o bunkra upp inför kvällen, blev Pripps 7.2 att ha till kvällen :) Under eftermiddagen var det fotboll för hela slanten, först fick man se United förlora :) O sen vann Arsenal :D Klockrent, iaf enligt mig, men inte enligt didrik :P FIck även besök av Kusken och Linus då, som kika fotbollen med oss! Sedan var det lite käk o fixa till sig för kvällen :) Folket skulle börja komma efter kl. 6, då började partyt :) Vi kan säga såhär om kvällen, blev väldigt mkt alkohol o mkt roligt folk! Var väldigt trevligt att äntligen få träffa Linn med :D Har inte sett henne på 3 år tror jag! Festen höll på till småtimmarna, sen va man riktigt seg, så det fick bli o nanna kudden runt 5 tiden :)

Överlag var helgen grym, eller som Didrik o jag säger, LEGEN..................wait for it.............................DAIRY :D


// CIAO


Veckan som vart...

Tänkte mig pröva på en annan metod denna vecka, därav seg uppdatering på bloggen! Jag ska försöka sammanfatta vecka med några väl valda ord och tankar, men samtidigt skriva lite om förra helgen som var!

Helgen iaf var väldigt trevlig hos Sofia. Även om det bara var en minimal del av klassen (4 st) + Lindas pojkvän Andreas o sen Emelie, så hade vi en härlig kväll. Att få träffa Martina igen, som var (och fortfarande är) en väldigt nära vän, var riktigt skoj! Hon är verkligen en person som jag känner att man kan prata med allt om, vi har en så go relation att det känns naturligt o bara vara. Är otroligt glad för henne o Jimmys skull med, att dem har det bra tillsammans och barnet som är väntat om ett tag...hon kommer bli en toppenmamma :) Iaf, så hämta jag Martina innan vi begav oss till Sofia där dem andra väntade på oss. Fick en rundtur i huset av Sofias dotter Ebba, härlig liten tjej som va mäkta stolt över alla sina Pippi-saker. Hon hade en härlig kommentar senare med, Ebba, innan dem åkte till deras farmor och farfar, som var:

Dotter Ebba till mamma Sofia:
Ebba - Vart är Martinas pappa nånstans?
Sofia - Men Ebba, hennes pappa är ju inte här!
Ebba - Joo! Han sitter ju ute i vardagsrummet (hon, Sofia och Martina var i köket). Där ute i soffan!

Så pekar hon på mig! HAHAHAHA, hon hade fått för sig att jag var Martinas pappa :) Vi antog att hon koppla till mitt skägg, då hennes egen pappa oxå har skägg! Så lilla söta Ebba trodde jag var Martinas pappa. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Ser jag så gammal ut, eller ska jag ta det som en komplimang, hm???

Kvällen fortsatte iaf med god mat i form av tacos, för att sedan bänka oss framför tv:n med godis, chips, ostbågar, coca-cola och öl (till mig och Andreas). Det var ju melodifestivalen, och det missar inte Sofia eller Linda för hela världen, helt sjukt vad mkt de kan om det! Förhörde Linda på massa frågor i en tidning, hon kunde nog alla utom 2 (o dem frågorna va om låtar från typ 70-talet, så de e förståeligt). Vi avsluta kvällen med att spela ett roligt spel, som Emelie alltid bär med sig verkar det som! En form av charader iaf, och vi ska alltid köra tjejer mot killar, jag och Andreas hade inte en chans mot dem....vi fick nöja oss med ett gott skratt, för vi såg så dumma ut när vi försökte visa vad vi var för något, haha! När kl. började närma sig 23.00, så tackade jag för mig och begav mig till Bryggeriet, ville kika på vad Asper o Eurodisco skulle köra för låtar på sitt 80- och 90-talstema. Var hyfsat skoj där med, o kvällen/natten avslutades med efterfest hos Patricia!


Kort kommentar om söndagen....förstår inte varför alla i fotbollslaget skriker om träningsvärk efter brottarträningen och gymmet! Vilka mesar dem e i laget :P haha! Nej, men allvarligt så var träningen riktigt skoj på söndagen, var glad över att jag inte drack mkt under lördagen, hade jag inte orkat hela träningen isf! Sen på kvällen var det tänkt att träffa en person, men efter lördagens bravader för hennes del, så var inte kroppen o knoppen med riktigt! Så den kvällen får sparas till en annan dag kanske :)


Nu ska vi se om jag kan sammanfatta veckan som hittills vart på ett bra sätt! Det har iaf vart en väldigt lugn vecka på dagtid, en hel del tid har spenderats framför datorn! Har hunnit träna en del iaf, måste börja bygga upp muskler inför fotbollssäsongen nu! Man har ju även kikat en del på OS, har sett alla sveriges hockeymatcher iaf (både dam och herr)! Det är det som intresserar mest under OS, hockeyn! Onsdagen bjöd iaf på gott sällskap hos Andreas igen, vi har ju bildat "onsdagsklubben", några kompisar i Skövde från högskolan. De som var med var jag, Andreas, Johanna, Sofia och Mariah. Vi körde lite kortspel, o hade lite gott vin, öl, cider, whisky och smirnoff. Vi kan iaf säga att jag är kung på Chicago :) dem andra hade inte en suck, hehe! En trevlig kväll, där man kan lufta tankarna om allt möjligt...blev rätt sent på natten, då jag va kvar längst hos Andreas (som alltid, blir ju så när man bor precis bredvid :P )! Gick upp till mig lagom till när hockeyn börja iaf, så avsluta dagen/natten med att heja fram Tre kronor!

Igår kväll/inatt så blev det en lugn start på kvällen, tills Didrik var klar på husaren o bogrens, så åkte vi hem te han i Tidaholm o gjorde käk o körde efterfest :) ja skippa utgången, va inte så sugen på det, de räckte med efterfest, haha! Vi lyckades med bedriften att ha sönder en hel ketchupflaska iaf, så hela mattan/golvet/väggar och jag fick ketchup på sig :P bara o lägga i tvätten o hoppas på de bästa! Blev en god middag på natten iaf, de gjorde du bra Didrik! Några öl på det, sen var det att nanna kudden....

Nu är det som sagt fredag, och det kan bli en skoj helg detta! Ska in till Tidaholm sen ikväll igen, blir lite fest och bastu ikväll, förbereda sig inför the big party imorn :D Nu ska vi iaf ladda inför Tre kronors match ikväll, hoppas dem spöar skiten ur dem där vitryssarna!!!


// Ciao


Förväntansfull!


Har vart väldigt lat både idag och igår känns det som, även om jag gjort lite nytta! Men måste sluta sova för länge på dagarna, igår gick jag upp tidigt, men idag så kom jag knappt upp ur sängen, haha! Alarmet gick igång halv 9, men de stängde man såklart av o så vakna man inte igen förrän kl. 11!!! Känns som att halva dagen blir förstörd när man sover för länge, eller hur? Imorgon ska jag gå upp tidigt iaf, ska ställa alarmklockan långt från sängen, så jag måste gå upp o stänga av den, så ska jag ta en löptur på morgonen.

Imorgon kväll så bjuds det iaf på trevligt sällskap med några gamla klasskompisar och annat folk, middag i form av tacos, lite gott me snacks på kvällen o bänka sig framför tv:n o melodifestivalen! Kan man prata lite skit samtidigt, för ärligt talat så e melodifestivalen inget för mig, eller Andreas heller vad jag förstått, vi får roa oss me annat istället, kan tjejerna sitta framför tv:n, haha :) Får vi se sen vart man tar vägen på kvällen, om man träffar en härlig person (C), kanske en sväng förbi brygget för o kika på eurodisco, men som sagt det får vi se imorn!

Ikväll blir det en lugn kväll, tror nog att Avatar kommer att ses igen, den filmen e riktigt bra :) Men men, innan det, så e de dags o städa lite i lägenheten, började lite smått igår, men får tänkte ja ska få bort lite mer, kan va roligt o komma hem till en städad lägenhet efter helgen för en gång skull!


// Ciao



Hur ser framtiden ut?


Har funderat mycket kring vilken min nästa tatuering ska bli, Terese och jag har pratat om tatueringar allmänt, hon har berättat om sina och vilka motiv hon har, hennes pågående tatuering som omger i stort sett hela armen, verkar väldigt spännande! Ska bli roligt att se den när den är helt klar, flera motiv i ett, massa fina färger! Längtar till jag ska göra min nästa, har bestämt att det blir på underarmen iaf, med texten: "The Wonder Of You", tillsammans med 2 kanoner på vardera sida. Varför just detta, ska jag förklara nu!

Förutom Djurgården, så har jag alltid älskat Arsenal, dem 2 är de klubbar som jag håller kärt om hjärtat. Jag har en tatuering om DIF på ryggen, texten "Sjung för gamla Djurgården". Nu vill jag göra en med Arsenal, och varför jag just valde "The Wonder Of You", är för den sången, som är skriven av Elvis Presley, har Arsenal som hyllningslåt när spelarna kommer in på planen inför varje hemmamatch! Men jag är även ett stort fan av Elvis, så jag får samtidigt med honom i detta. Kanonerna som ska vara på sidan är valda pga att de är en symbol för Arsenal/The Gunners. Arsenal grundades från början av en fabrik som tillverkade ammunition och vapen, och kanonen blev ett stående inslag i lagets klubbmärke under alla år, och därav tillkom smeknamnet The Gunners! Om ni vill läsa en mer beskrivning kring arsenals historia, kan ni gör detta på denna sida:

http://www.arsenal.se/index.php?option=com_content&view=article&id=324&Itemid=9


När jag ska göra denna tatuering återstår att se, förhoppningsvis innan sommaren, om det finns en tid och pengar till det. Var ett tag sedan sist jag tatuera mig, man känner redan nu suget efter en ny :) Men som sagt, vi får se när det blir!





Längtar annars lite till helgen som ska komma nu, kan bli en mysig och trevlig helg! Ska bla. träffa några klasskompisar från tiden i gymnasiet och ha en trevlig lördagkväll med dem, lite gott att äta kanske, kika på melodifestivalen och prata gamla härliga minnen. Tänkte faktiskt att man för en gång skull ska ha en "vit helg", och skippa alkoholen, är rätt skönt o köra så ibland.


Go vinst igår med förresten, andra halvlek mellan Arsenal - Liverpool var riktigt underhållande och se, o sen slutade matchen väldigt bra :) (o sen att united bara fick oavgjort och att Chelsea förlora, förgyllde kvällen ännu, mer, hahaha).

Nu ska jag ta det lugnt ett tag till, innan det är dags o äta lite, magen börjar ropa efter mat!


// Ciao



Make me happy!


Fick en härlig beskrivning på mig själv av en person idag, smilbanden gick lite uppåt efter det!
Tack så mkt M (C) :)


En söt kille som har många tankar kring allt.
Får sin omgivning att le och vara positiva.
Envis och ger inte upp, vet vad han vill, till och från.
Har bra musiksmak.
Är så där lagom äventyrlig på ett skönt sätt



Leende


En lite tänkvärd sak, hitta detta på internet, och kan vara en sak att tänka på i vardagen!


Ett leende kostar inget men skapar mycket.
Det dör bort på ett ögonblick, men dess minne varar ibland för evigt.
Det kan inte köpas eller säljas, ty sådant är leendet att det inte är värt ett grand, om det ej skänks bort.
Om du därför brådskande och jäktande möter någon, som är för trött att ge dig ett leende, så skänk henne ett i stället.
Ty ingen behöver ett leende så mycket som den, som inte själv har något att ge.



// Ciao


Joo, som sagt!



Att allt ska kännas så komplicerat hela tiden, att man tänker o tänker hela tiden!
Får väl hoppas dagen slutar bra iaf, annars får man förlita sig på att helgen blir bra,
o inte en besvikelse.....
......
med min vanliga tur, så lär det väl bli så!!!

uppdaterar mer ikväll sen.


// Ciao




Walking!

Trevlig kväll igår med en del av klassen, skönt att ta det lugnt en kväll, bara spela spel och umgås, o sen lite dricka på det :) Blev en jämn kamp när vi körde "Geni", dock drog Anneli o Johanna de längsta stråt o lyckades vinna, grattis till er! En väldig prestige i spelet iaf, alla ville vinna och hjärncellerna arbeta för fullt ett tag! Jag och Wolmar ska nog inte va så kaxiga med sportfrågorna som vi var, vi missa en hel del på dem, haha! Får bli hem o träna. Lite Wii o annat skojsigt innan de flesta började dra sig hemåt, Andreas och jag avsluta kvällen själva, gött o få prata lite skit me en polare :)

Blev en långpromenad idag på morgonen med Wolmar, skönt o komma upp tidigt o gå ut o få lite luft! Blev en hel del prat om militären/lumpen under tiden, tankar kring hur det är att göra lumpen (fick sj aldrig chansen pga vissa orsaker) så Wolmar fick berätta lite om va han gjorde, vad som hände runt i kring o annat. Jag hade gärna velat gjort lumpen, och man vet aldrig, kanske fortsatt på det spåret i efterhand. Men så blev det ju inte, får fortsätta drömma om det som sagt!

Att man kan ha sådana otroliga drömmar ibland, har vart helt sjukt den senaste tiden, drömmer nästan konstant om en sak, bara att situationen ändras, beroende på vad som hänt under dagen och vad man pratat om...upplever saker som jag tänkt på eller som jag sett på tv. Rolig underhållning när man ligger och sover iaf, haha!


Många tankar i skallen som sagt just nu, får hoppas det börjar klarna lite till nästa vecka!!

Helgen får vi se vad den erbjuder, man kan alltid hoppas på det bästa :) Får vi se om det blir att fira Spjuth, pojken fyller år idag, GRATTIS :D Blir iaf att kolla på Djurgården - Modo på lördag, slutsålt på hovet, största o bästa klacken järnkaminerna kommer hålla trycket uppe, o blir en toppenmatch!


Men nu ska ja fortsätta läsa.....// Ciao





Imagination


Varför kommer det bara mer och mer snö?? Visst, det är fint ute när det snöar, men de e ju omöjligt att ta sig nånstans snart! Man kommer sitta insnöad och bli helt isolerad! Nee, nu får det vara nog, nu kan snön som har kommit ligga kvar, och sakta men säkert försvinna....sen vill jag ha sommar och sol, haha! Frivilligt för den som vill att komma och skotta bort all snö på min balkong, är sisådär 50 cm snö på den.

Men men, ikväll blir det att umgås med kompisar från högskolan hemma hos Andreas! Chilla, spela lite sällskapsspel, sen kanske en liten smutt whisky på det, eller va säger du Wolmar? :) Ska snart bege hemåt från biblioteket, fixa till mig lite, sen när och laga käk ihop med Andreas, innan alla andra kommer! Vi tänkte köra på schnitzel, egen klyftpotatis, sås och rivna morötter till det, kommer smaka mumma! Hade iofs hoppats på att cutie skulle kommit hit med sin "flying jacob", men så blidde de inte! Den var ju legendarisk som hon sa :) Får spara den middagen till en annan dag!

Funderat lite kring detta med drömmar! Är det inte så att nästan allt vi gör, vill uppnå, startade med en dröm?? Ibland kan denna dröm kännas omöjlig att uppnå, men vi måste ändå våga att drömma, hoppas och försöka!

Nehepp, dags o bege sig, ut i snön o pulsa tillbaks till lägenheten, hahaha!


// Ciao



Nytt projekt på gång??


Skrivit tidigare om att jag och Asper pratat om att hoppa på en grej, har blivit väldigt sugen nu under de dagar jag undersökt saken, sett på olika affärspresentationer och utbildningar via datorn. Känns som att det kan vara ett sätt att tjäna extra pengar på, och som är gynnsamt på andra sätt med. Min fader har fått testa detta i några dagar nu, ska vi se hur det är till helgen med honom. Men men, ska försöka komma igång med detta så snart jag kan, o se om det har en framtid för mig!

// Ciao



Vart ligger tanken???



Känner en otrolig längtan,
de gånger jag tänker på dig.
Du finns i mina tankar var dag,
och gör mig alltid glad.
En viskning från dig,
räcker för att göra mig svag.
Och en glimt av ditt vackra leende,
gör att man känner sig mer levande.
Såsom i vaket tillstånd, som i dröm,
finns du alltid i min tanke och fantasi.
Men det jag helst vill,
är att alltid vara bredvid dig!



RSS 2.0