Förändringar!

Att man kan ha så många tankar i huvudet på en o samma gång! Man sitter och tänker, tänker o tänker på några saker, men kan inte komma underfund med hur man ska göra eller hur det ska gå! Finns en viss tanke som lockar mig oerhört just nu, men funderar på om det är rätt steg att ta! Känslan just nu säger att jag verkligen ska göra det, satsa 100 % och våga ta steget! Mkt som måste fixas o ordnas isf, och börja förbereda sig på en omställning i sin vardag. 

Tisdagen var väldigt trevlig iaf, en promenad ut till där hon befann sig, för att sedan bege sig tillbaks in till stan hem till henne! Var en skön och mysig promenad, så skönt o kunna prata med en person om precis allt o känna sig trygg i sällskapet. Härligt o få hålla om armen med, och värma ena handen i fickan :) (hade ju glömt vantarna hemma)! Får hoppas det blir många många ggr till......

Känner mig på ett väldigt poetiskt humör med, funderat mkt kring lite dikter, låtar o annat de senaste! Kanske blir så när man börjar känna sig på glatt humör och en härlig känsla hela tiden. 

____


Tänk att få vara en liten tår,
att få födas ur ditt öga och leva på din kind
och ändå få finnas till,
en liten stund och sedan dö
på dina underbara mjuka läppar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0