Påpekande!


Har fått ett påpekande att jag bör skriva mer frekvent i min blogg, så får väl se till att detta blir gjort nu då! :)

Idag fyller min storebror år, 23 år gubbe blir han :P hehe. Så nu på dagen har vi firat honom i familjen tillsammans med morföräldrarna. Han fick lite alla möjliga presenter, men tror han blev mest nöjd med ölen som han ska få plocka ut på systembolaget från mig (fast det kan vart pengarna till tunisienresan som slog högre?? vet inte). Så lite fika på det, men jag smet ifrån för att sätta mig vid datorn en stund! Senare idag/ikväll så blir det att spela match mot Ekedalen, vore riktigt skönt med en seger idag...och jag har ju en fin deal med coach som jag hoppas slår in :) haha

Imorgon blir det iaf partaj hos goa Linda och Emelie! De ska fira sina födelsedagar ihop och det blir i form av fest/maskerad med temat film/tv. Ska fixa så mkt bilder jag kan att lägga ut här, men även på facebook, så ni får se hur galna alla såg ut :)

Men men, nu ska ja socialisera mig mer med folket innan de blir dags för käk och sen match!


// Bluppblupp


Kommentarer
Postat av: C

Blupp blupp vare ja som gjorde juh, ja trilla i!... eller ja ;) typ... haha!!! Hoppas storebror hade fint kalas o lycka till på matchen ;)

2010-05-14 @ 18:40:39
URL: http://caughtbycaylah.blogspot.com
Postat av: OG

Hehe, de va så bra uttryck så ja måste föra det vidare :) tycker du inte de??? ;)

2010-05-14 @ 21:22:18
URL: http://olivergerdin.blogg.se/
Postat av: Mia

Hoppas att det blir en rolig födelsedagsfest! Hälsa. Ser att din bror och min dotter fyller år samma dag, måste vara en mkt bra dag med andra ord!

2010-05-14 @ 22:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0