Tråkigt!

Spelade som sagt match nu ikväll....

Första halvlek var lite trevande spel från vår sida, Ekedalen får igång sitt så kallade "spel" då de tjongar ut bollen på kanterna o sen slår inlägg. Vi försöker spela fotboll och gör det stundtals bra, även om de där sista passen aldrig vill komma fram. De får 1-0 ganska tidigt, men vi kämpar vidare och får in kvitteringen i slutet av halvleken.

Stärkta av målet kommer vi ut till andra halvlek och dominerar från start. Ekedalen får inte låna bollen och vi spelar ut dem totalt, helt otroligt vad bra vi är när vi spelar vårt spel och verkligen vågar spela ut :) tyvärr får vi inte in bollen i mål, och då kommer en kontring till dem som slutar i en straff! Den slås in i mål, lite tagna av stunden blir vi nog alla då dem inte haft en suck i andra halvlek men ändå leder med 2-1. Vi fortsätter mata på framåt, men får inte utdelning framför mål. Hade domaren vart på tårna, så kunde vi fått 2 straffar med då det förekommer 2 hands i deras straffområde.

Slutsignalen kommer och vi förlorar med 1-2. Väldigt tråkigt, men jag hoppas vi tar med oss vårt grymma spel till nästa match, och att vi sätter bollen i nät då istället. Bara kom igen och ta vinst mot IFK Hjo på onsdag istället :)

Nu ska jag iaf ta o kolla klart hockeymatchen på TV6, kanske blir lite FM med Falemo ev, men vi får se! Vi knäpper upp en öl och tar igen oss istället :D